avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce patesc pentru furt?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce patesc pentru furt?

Am fost complice la un furt de la locul de munca,unde s-a chemat politia. Acum se inaenteaza dosarul la politie,ce o sa se intample cu me?care sunt urmarile,consecintele?Valoarea totala era de 545ron si a fost recuperat prejudiciu in totalitate.Doar mie frica,nush ce o sa patesc,pt ca e a 2 oara. Astept raspuns.Va rog mult
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 21:28, 23 Martie 2010
in primul rand ca trebuie sa specificati ce ati patit prima data.
daca ati fost condamnat cu suspendarea executarii pedepsei pe o anume perioada si va aflati in acea perioada atunci lucrurile nu stau prea bine deoarece sunteti recidivist
am fost scos de sub urmarire si o amenda plus cheltuielile de judecata.
daca ati primit amenda penala e mai greu sa scapati cu o pedepsa cu suspendare .cel mai bine ar fi sa consultati un avocat (si ganditi-va ca de cand scriu aici sunteti primul caruia ii recomand acest lucru eu nefiind un adept al consultarii unui avocat)
Am vb cu cineva si o zis ca poate sa fie si akm tot amenda,pt ca am recunoscut,prejudiciu fiind recuperat.Chiar nu mai exita nici o portita de scapare fara urmari grave adik puscarie????ms anticipat
acum nu vreau sa par rautacios dar de cate ori vreti sa scapati cu cea mai usoara pedeapsa?

Alte discuții în legătură

Ce patesc pentru furt? Kosmin.K Kosmin.K Am fost complice la un furt de la locul de munca,unde s-a chemat politia. Acum se inaenteaza dosarul la politie,ce o sa se intample cu me?care sunt ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului/ conducere cu permisul suspendat - sanse sa nu ajung la inchisoare? babyshark20 babyshark20 Salutare, nu stiu daca e cineva patit dar merita sa intreb> sa va explic ... am fost prins la volan baut 0,17 alcolemie si mi sa luat permisul pt 3 luni. tot ... (vezi toată discuția)
Am fost prins la furat, împreună cu un prieten, într-un supermarket. el mai are dosare pentru așa ceva, dar eu sunt la prima abatere. ce pot să pățesc? Cătălin Dorel Ionel Cătălin Dorel Ionel Aseară la ora 21:30 impreuna cu un prieten am fost prinsi la furat eu in valoare de 900 de lei si prietenul meu de 800 problema este ca el mai are dosare de ... (vezi toată discuția)