avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins la furat, împreună cu un prieten, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins la furat, împreună cu un prieten, într-un supermarket. El mai are dosare pentru așa ceva, dar eu sunt la prima abatere. Ce pot să pățesc?

Aseară la ora 21:30 impreuna cu un prieten am fost prinsi la furat eu in valoare de 900 de lei si prietenul meu de 800 problema este ca el mai are dosare de genul asta ... Eu nu am dar am mai furat acolo si eu si el ... Ne-au așteptat afară si pe urma ne-au băgat înapoi în magazin ne-au dus in spate si acolo ne-am descarcat si au scanat ce o sa pățesc daca sunt la prima abatere
Ce o sa se întâmple legat de cazierul meu daca magazinul depune plângere
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Augusti1987 , utilizator 22:11, 31 Octombrie 2022
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind la prima abatere nu o sa vi se intample mare lucru. Adica in cea mai proasta ipoteza pentru d-voastra veti fi condamnat cu suspendarea executarii pedepsei. Imi pare rau sa scriu insa s-ar putea ca nici prietenului d-voastra sa nu i se intample mare lucru daca magazinul nu depune plangere. De ce imi pare rau? Pentru ca nu mi se pare deloc in regula ce ati facut, absolut deloc. Cu astfel de mici furtisaguri incep majoritatea carierelor infractionale.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2019
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Nu au chemat politia?
Ba da ne-au dus la secție am dat declarație acum ce o sa se întâmple pe el l-au chemat miercuri si mi-au zis daca vreau pot sa ma duc si eu cu el
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2019
Cătălin Dorel Ionel, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi s-a intocmit dosar penal si o sa fiti cercetati. Asigurati-va apararea.
Si eu ce o sa pățesc? Dacă magazinul a făcut plângere si ce o sa pățesc da a nu au făcut plângere ?

Alte discuții în legătură

Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)
Judecată in lipsă. Reska Reska Bună seara, anul trecut pe 06.12.2017, am fost la Kaufland si am furat o boxa de 40 de lei, am fost prins la iesirea din magazin, ţin să precizez că am 18 ... (vezi toată discuția)
Furt în germania Elisa_13 Elisa_13 Bună ziua o prietena are o problema cred ca grava,vreau sa întreb ceva ca sa știm ce va fi! Acum 2 ani a fost prinsa cu cineva furând din kaufland apoi a ... (vezi toată discuția)