avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate ioana5555

Activitate ioana5555

Buna ziua,
Am ocazia sa inchei un contract de colaborare cu BCR pentru consultant credite, plata doar din comisioane, part time. Imi puteti spune in ce consta exact contractul de colaborare? Mi se face carte de munca, am perioada de concediu?
Ce presupune concret acest contract de munca?
Va multumesc anticipat.
specific ca am mai terminat o facultate anul trecut, insa fara licenta. si ma gandesc ca de acolo nu o sa mi se considere luni de studiu daca nu sunt licentiata. Astfel ma gandesc ca daca luna acea cumulata de vacante nu mi se ia in considerare , nu o sa am cele 12 luni pana nasc.
Va multumesc mult de raspuns ,domnule.
Tinand cont ca o luna cumulat avem doar vacanta(craciun,dupa prima sesiune,pasti), aceasta luna nu se considera ca studiu din cele 12 luni necesare? Am inteles ca cele doua luni august-septembrie nu se iau in calcul, insa acea luna la fel nu se considera ca studiu?
va multumesc de raspuns. m-am speriat ca am auzit ceva legat de ideea ca trebuie sa am licenta
Buna ziua,
Sunt studenta in anul 1 de facultate si nu am muncit niciodata.sunt insarcinata si va rog sa ma clarificati daca eu beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului. Am mai citit pe internet, ca daca am 12 luni studiate la zi, primesc indemnizatia, insa nu sunt sigura daca asa este. Pana la nastere voi avea 12 luni studiate la zi. Va rog mult, astept un raspuns. Va multumesc anticipat