avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de colaborare

Buna ziua,
Am ocazia sa inchei un contract de colaborare cu BCR pentru consultant credite, plata doar din comisioane, part time. Imi puteti spune in ce consta exact contractul de colaborare? Mi se face carte de munca, am perioada de concediu?
Ce presupune concret acest contract de munca?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 2 Iunie 2011
contractul de coleborare nu e contract de munca.
daca semnezi un astfel contract de colaborare cu bcr cat de usor poti renunta la el ? precizez ca contractul va fi full time. presupunem ca azi imi gasesc ceva mai bun si am semnat contractul cu ei de putin timp .. si maine vreau sa plec de la ei ce trebuie sa fac si cum trebuie sa procedez ....
puf123 a scris:

daca semnezi un astfel contract de colaborare cu bcr cat de usor poti renunta la el ? precizez ca contractul va fi full time. presupunem ca azi imi gasesc ceva mai bun si am semnat contractul cu ei de putin timp .. si maine vreau sa plec de la ei ce trebuie sa fac si cum trebuie sa procedez ....

In acest tip de contract trebuie sa existe modalitatea de reziliere a contractului (moduri in care poate inceta un astfel de contract). Vedeti ce scrie referitor la acest aspect in contractul incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme colaborare intre pfa si srl alxm alxm Buna ziua, In urma cu un an si jumatate, am fost angajat de o firma cu un contract de munca part-time, dar mi s-a cerut sa deschid si un PFA pe norma de ... (vezi toată discuția)
Angajat la doua firme. leoneverde leoneverde 1 - Poate o persoana sa fie angajata simultan la doua firme? 2 - Pot fi ambele contracte de munca pentru 160 ore pe luna (norma intreaga) ? (vezi toată discuția)
Colaborare profesori - ce fel de contract? traineranastasia traineranastasia Bună ziua, Vă rog din suflet să mă ajutați cu un răspuns: În martie 2019 am deschis un centru de limbi straine, un SRL. Pana acum am lucrat numai eu ... (vezi toată discuția)