am lucrat anul trecut 2009 la o firma de paza ,in sept,si oct iar cu data de 1 nov am depus lichidarea care mia fost acceptata cu acordul ambelor parti pe motivulde neplata salariului ,incepand cu data de 1 12 09 alti 12 colegi de ai mei au fost anuntati telefonic ca nu mai are nevoie firma de serv lor. nici in ziua de azi nu ne-am primit salariile pe doua si altii pe trei luni.Mentionez ca firna a intrat in insolventa cu data de 12 12 09 dar a schimbat un pic numele punand la urma securyti .Am dat in judecata dar ni sa spus ca ,cazul nu mai apartine de tribunalul judetean. Ne vom mai putea recupera banii pe lunile lucrate ?? VA MULTUMESC
in data de 24 03 10 am primit decizia de suspendare a contractului de munca conform art.52 alin.1 pct. a in urma unei greseli facuta in campul muncii. Pe data de 31.03.10.sut convocat la fima in vederea cercetarii. Daca se constata vinovatia mi se desface contractul cu data de 24 sau 31 .? SE POATE SA MA DEA IN SOMAJ ,SAU NU. sau ce ar mai pute hotara firma impotriva mea VA MULTUMESC