am lucrat anul trecut 2009 la o firma de paza ,in sept,si oct iar cu data de 1 nov am depus lichidarea care mia fost acceptata cu acordul ambelor parti pe motivulde neplata salariului ,incepand cu data de 1 12 09 alti 12 colegi de ai mei au fost anuntati telefonic ca nu mai are nevoie firma de serv lor. nici in ziua de azi nu ne-am primit salariile pe doua si altii pe trei luni.Mentionez ca firna a intrat in insolventa cu data de 12 12 09 dar a schimbat un pic numele punand la urma securyti .Am dat in judecata dar ni sa spus ca ,cazul nu mai apartine de tribunalul judetean. Ne vom mai putea recupera banii pe lunile lucrate ?? VA MULTUMESC
Avand in vedere ca unitatea se afla in insolventa,situatie este mai delicata
Se impune ca fostii angajati sa contactati avocat care analizand documentele sa se pronunte asupra variantei favorabile dvs
Problema nu mai tine de instanta, pentru ca, potrivit art. 36 Legea 85/2006, de la data deschiderii procedurii de insolventa se suspenda de drept toate actiunile judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creantelor asupra debitorului sau bunurilor sale.
In schimb, Art. 64 (1) spune ca toate creantele salariatilor vor fi inregistrate la masa credala de administratorul judiciar conform evidentelor contabile.
Luati legatura cu administratorul judiciar si veti afla mai multe, nu aveti nevoie de avocat neaparat.
Pentru tribunal?
oricine
Buna ziua,
Am si eu o problemioara cu mai multe intrebari.
Am lucrat la societatea X incepand din sept 2007. Inca de la inceput, am luat salariul cu ... (vezi toată discuția)