Buna seara. Va rog frumos sa imi raspundeti la problema mea.Am cumparat o autoutilitara de la o persoana. Aceasta sustine ca la randul sau a cumparat autoutilitara de la o firma de panificatie si nu a inmatriculat-o, deci masina este si acum pe firma.Aceasta persoana nu a platit impozitul pe anul trecut iar acum reprezentantul firmei m-a sunat sa imi spuna ca va radia masina daca nu se va achita pana la sfarsitul saptamanii impozitul pe anul trecut. Mentionez ca eu am cumparat-o luna trecuta a. c. Reprezentantul firmei mi-a spus ca nu s-a putut intelege cu persoana de la care am cumparat eu masina si astfel ramane sa platesc eu impozitul altfel o va radia din circulatie.Va rog sa imi spuneti daca e posibil ca el s-o radieze daca detine o copie xerox a cartii de indentitate?Ce ma sfatuiti sa fac? Consider ca nu e corect ca eu sa platesc pe anul trecut:"> doar pe anul acesta impozitul. Va multumesc !
Buna ziua! Va rog foarte frumos sa ma ajutati raspunzandu-mi la urmatoarea problema. Sunt titulara in invatamant din 2005. Am lucrat fara intrerupere pana in anul 2009, luna septembrie, cand am intrat in concediu fara plata pana in luna august, 2010. Daca, in periada anului 2010, raman insarcinata pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului( avand in vedere posibilitatea ca copilul sa se nasca in anul 2011) stiind ca anul anterior nasterii copilului nu am avut venituri impozabile?. Daca da va rog sa imi spuneti ce conditii trebuie sa indeplinesc. Pot contribui la cas acest an?