avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Activitate florentina86

Activitate florentina86

In urma cu 2saptamani v-am povestit povestea cu chitantele Pos nesemnate,pentru care am fost convocata in cele din urma in fata unei comisi disciplinare...rezultatul :2luni de retrogradare.In urma cestei decizi mai poate aparea ceva,exista posibilitatea de anu mai fi repus in functie?Va multumesc pentru sfaturile date,mi-au fost de mare ajutor...:)
Răspuns la discuția lipsa semnatura
Actul aditional care urma sa se inregistreze la ITM daca semnam nu preciza nici o dispozitie a vreunui art. de act normativ...lipseste si motivul acestei decizi.
Va multumesc
Răspuns la discuția lipsa semnatura
Multumesc mult pentru sfat...de aceeasi parere sunt si eu,deaceea nu am semnat.
In urma cu 3luni,luna decembrie,in magazinul in care lucrez ca sef case s-a prezentat un client care a cumparat de o suma ,,mare" mai multe produse ach cu cardul,casiera a omis semnarea chitantelor pos de catre client si aici problema mea,eu am verificat actele,sumele erau inregistrate corect,problema mea a fost ca nu am sesizat faptul ca chi nu sunt semnate,nu amluat in seama acest lucru deoarece aceste chi nu vin una dupa cealalta si nu pot cunoaste tipul ardului folosi(banda magnetica sau cip)ziua ulterioara cand intocmesc actele..la 1martie am primit schimbarea functiei si micsorearea salariului fara nici un motiv stipulat,fara advertisment,fara referat....iar acum o sapt firma a hotarat imputarea sumei mie si casierei,nici schimbarea functiei si nici imputarea nu imi par intemeiate si astfel nu am semnat...ce ma sfatuiti?ce masuri se pot lua contra mea,si in ce conditi?multumesc anticipat:)