Buna ziua
Pot aplica cota de 1% imp micro daca societatea are doar un contract de munca suspendat (angajata se afla in concediu de crestere a copilului )?
BUNA ZIUA ,VREAU SA LICHIDEZ UN ONG
CINE MA POATE AJUTA CU UN MODEL DE HOTARARE PENTRU A NU MAI APELA LA UN LICCHIDATOR PENTRU CA NU IMI PERMIT
MENTIONEZ CA SUNT 3 FONDATORI SI UNU ESTE PLECAT DIN TARA NU IL POT CONTACTA
NU SUNT BUNURI SI NICI DATORII
SALUT
CINE IMI POATE SPUNE CU CE ACTE TREBUIE SA MERGEM LA REGISTRUL COMERTULIU PENTRU A DESCHIDE UN SRL-D.
AM:
CONTRACT COMODAT PENTRU SEDIU
ACT CONSTITUTIV
CI
SPECIMENT DE SEMNATURA
REZERVARE DE NUME
AM DEPUS CAPITALU SOCIAL DE 200LEI
Salut,
In luna martie am un angajat(cu salariul de baza 975 ) care are 11 zile lucrate si 5+7 zile concediu medical
am facut calculul:
soc plateste 4 zile -138
FUNASSplateste 7 zile 241
cum fac statul de plata
Buna ziua ,a si vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva daca se poate:
am optinut o viza de munca457 in Australia si a si vrea sa stiu daca voi plati scoala pentru copilul meu(va merge in clasa VI la o scoala publica).
Buna ziua ,
Am si eu o nelamurire si va rog sa ma lamuriti daca se poate.
Am un pfa si anul trecut am avut un proiect -mi sa dat 100000 lei pentru achizitionarea de teren ceea ce am si facut. As vrea sa stiu daca platesc 16% imp pentru acei bani daca au venit din fonduri europene.
Buna ,daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii asi vrea sa stiu :
cum se tine contabilitatea la ong-in partida simpla sau dubla
ce declaratii trebuie sa depunem
ce versiune la bilant sa folosim pt 2011 si 2012
multumesc !
Buna seara,am un ong din 2011 pe care doar l-am infiintat si trebuie sa depun bilant pe 2011 si 2012 ma puteti ajuta -ce versiuni trebuie sa completez si ce mai am de depus -nu am depus la anaf nici o decaratie ,
Multumesc !