avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata impozit 16% la PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata impozit 16% la PFA

Buna ziua ,
Am si eu o nelamurire si va rog sa ma lamuriti daca se poate.
Am un pfa si anul trecut am avut un proiect -mi sa dat 100000 lei pentru achizitionarea de teren ceea ce am si facut. As vrea sa stiu daca platesc 16% imp pentru acei bani daca au venit din fonduri europene.
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: marinus_tl , utilizator 08:57, 4 Septembrie 2013
Nu veti plati impozit pe venit si nici contributie la sanatate pentru acesti bani primiti din fonduri europene.
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pentru fonduri europene in agricultura? AdinaMC AdinaMC Buna, am un PFA infiintat pentru masura 141 pentru fonduri europene in agricultura. Anul trecut(2011) in februarie a intrat prima transa de bani (6000 ron) eu ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit trecut in sistem real cris2279 cris2279 Buna ziua, Pana acum am avut PFA cu norma de venit, care a disparut de curand. Va rog sa imi spuneti pentru PFA in sistem real: 1. actele pe care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pfa obligatii fiscale alecramm alecramm buna ziua , am mai avut aceasta intrebare si am uitat sa fac precizarea PENSIONAR - PFA cu contract de servicii va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)