avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D

SALUT
CINE IMI POATE SPUNE CU CE ACTE TREBUIE SA MERGEM LA REGISTRUL COMERTULIU PENTRU A DESCHIDE UN SRL-D.
AM:
CONTRACT COMODAT PENTRU SEDIU
ACT CONSTITUTIV
CI
SPECIMENT DE SEMNATURA
REZERVARE DE NUME
AM DEPUS CAPITALU SOCIAL DE 200LEI

NU STIU DACA TREBUIE SI STATUTUL SOC
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 21:45, 9 Septembrie 2015
Trebuie sa depuneti si :
- copie act proprietate spatiu sediu social;
- declaratie pe proprie raspundere potrivit careia asociatul si/sau administratorul indeplineste conditiile prevazute de lege pentru detinerea si exercitarea acestei(acestor) calitati si ca nu a detinut si nu detine calitatea de actionar, asociat sau membru al organelor de conducere ale unei intreprinderi constituite in spatial economic European; declaratia trebuie atestata de avocat sau autentificata de notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu infiintare asociatie non-profit matei23s matei23s Vreau sa infiintez o asociatie non-profit si m-ar interesa care sunt onorariile cerute de avocati sau de persoana la care apelezi pentru consultanta si pentru ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala anonim anonim salut, vreau si eu sa infiintez o soc. comerciala si ma intereseaza cam care ar fi taxele pe care trebuie sa le primesc, adicatelea tot ce trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Gazduire sedii sociale liviu.v liviu.v Salutare . Sunt interesat de idee Gazduirii de Sedii Sociale intr-un singur spatiu dar stiam ca nu se pot infiinta mai multe firme intr-un singur spatiu ... (vezi toată discuția)