avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate raptor71

Activitate raptor71

In urma divortului din 2006 ,cei doi copii,minori la acea vreme au fost incredintati mamei iar eu sa le platesc pensia alimentara.Acum toti se afla in alta tara...iar copii au 21 si 20 ani.Pe hotararea de divort scrie ca tb platita pana la implinirea a 18 ani.La serviciu nu exista nici un document conform caruia ei si-ar continua studiile.Pot stopa plata pensiei? Multumesc!
Răspuns la discuția Executare silita
Curios e faptul ca banca nu a trimis nici o hartie mie in acest timp..vreo somatie ceva..din ce stiam eu cand girezi pe cineva si nu plateste(respectivul) o perioada de timp..-3-4-6 luni..te institeaza...la ce se poate ajunge in final? poprire pe salariu?platesc deja 700 ron pensie alimentara..din 15 00 care ii mai iau..voi ramane cu vreo 2-300cred...casa in care am locuit impreuna 15 ani e fara titlu de proprietate si nu e locuita..de vandut se poate vinde sau numai bunurile din ea...multumesc din nou..
Am primit o instiintare +somatie de executare silita ptr un contract de credit nevoi personale din 2006 in care sunt codebitor,fosta sotie fiind debitor,aceasta fiind plecata din tara.Suma ce trebuie achitata e de vreo 50.000.Pe incuvintarea de executare silita ..la final scrie ,,fara cale de atac".Pot face contestatie...?Multumesc anticipat ptr orice sfat!
PS :Am vb cu fosta sotie si este de acord sa platim ca si rata..daca este posibil-eu unul stiind de la ea ca acel credit a fost achitat
Discuție Partaj
Cum se rezolva partajul in cazul in care nu exista titlu de proprietate ci numai o autorizatie de constructie data de primarie.Terenul pe care este construit imobilul este donatie de la bunicii mei, inca in viata, ...doar cu martori...si o stampila de la primarie,mobilul fiind construit in timpul casatoriei.In citatie..se solicita atribuirea imobilului fostei sotii si celor 2 copii sau..scrie ea este dispusa la o tranzactie judiciara.A evaluat imobilul la 10.000lei..de ce oare...valoarea adevarata fiind mult mai mare.
Multumesc anticipat!