avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Cum se rezolva partajul in cazul in care nu exista titlu de proprietate ci numai o autorizatie de constructie data de primarie.Terenul pe care este construit imobilul este donatie de la bunicii mei, inca in viata, ...doar cu martori...si o stampila de la primarie,mobilul fiind construit in timpul casatoriei.In citatie..se solicita atribuirea imobilului fostei sotii si celor 2 copii sau..scrie ea este dispusa la o tranzactie judiciara.A evaluat imobilul la 10.000lei..de ce oare...valoarea adevarata fiind mult mai mare.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 23:02, 30 Martie 2010
a evaluat imobilul la pret mic ptr a plati o taxa de timbru mai mica.
Nu aveti cum sa partajati un imobil pentru care nu a veti titlul de proprietate#-o.Pierdeti si timp si bani, si mai platiti si taxe de pomana!Scoateti titlul si pe urma introduceti actiune...sau...partajati ce aveti cu acte.
Daca sunteti propriertarii imobilului, dreptul de proprietate il puteti dovedi cu extrasul de carte funciara.
Daca nu sunteti de acord cu valoarea indicata, propuneti suma pretuita de dvs. iar daca nu ajungeti la un acord , se face expertiza tehica judiciara de constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatarea dr de propr asupra constructiei fara autorizatie abby abby Daca se solicita instantei pronuntarea unei hot judec in care sa sa se constate ca proprietarul terenului este proprietar si al constructiilor, chiar daca nu ... (vezi toată discuția)
Partaj - imobil 28lacra 28lacra Buna ziua, Spuneti-mi, va rog, ce sanse are o persoana care a construit un imobil, in care au locuit fiul si fosta nora, sa-si recastige imobilul, care ... (vezi toată discuția)
Partaj casa parter+mansarda AndreiZa AndreiZa Buna ziua. Tocmai am iesit dintr-un divort.Am impreuna cu fosta sotie o bucata de pamant pe care am construit o casa, acum fiind la rosu. Deocamdata am acte ... (vezi toată discuția)