avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am primit o instiintare +somatie de executare silita ptr un contract de credit nevoi personale din 2006 in care sunt codebitor,fosta sotie fiind debitor,aceasta fiind plecata din tara.Suma ce trebuie achitata e de vreo 50.000.Pe incuvintarea de executare silita ..la final scrie ,,fara cale de atac".Pot face contestatie...?Multumesc anticipat ptr orice sfat!
PS :Am vb cu fosta sotie si este de acord sa platim ca si rata..daca este posibil-eu unul stiind de la ea ca acel credit a fost achitat
Cel mai recent răspuns: raptor71 , utilizator 14:17, 17 Ianuarie 2015
Contestati daca ziceti ca a platit, sa va trimita dovezile de plata, 50 mii nu e o suma mica cat sa nu mai stii daca ai platit-o sau nu.
Nu mai puteti plati in rate, asa cum trebuia platit, toata suma e scadenta.
Va puteti interesa la banca despre plati.
Mergeti si vedeti si ce are executorul la dosar.
Curios e faptul ca banca nu a trimis nici o hartie mie in acest timp..vreo somatie ceva..din ce stiam eu cand girezi pe cineva si nu plateste(respectivul) o perioada de timp..-3-4-6 luni..te institeaza...la ce se poate ajunge in final? poprire pe salariu?platesc deja 700 ron pensie alimentara..din 15 00 care ii mai iau..voi ramane cu vreo 2-300cred...casa in care am locuit impreuna 15 ani e fara titlu de proprietate si nu e locuita..de vandut se poate vinde sau numai bunurile din ea...multumesc din nou..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte lamurire executare silita tiby1 tiby1 Eu si cu fosta sotie de care am terminat recent divortul, am contactat (in timpul casatoriei) un credit de 50.000 ron de la banca. Titular de contract sunt eu ... (vezi toată discuția)
Obligare banca reziliere contract de credit Pusica Pusica Contract de credit ipotecar, incheiat de soti cu banca, pentru investitie reamenajare imobil proprietatea parintilor, contract incheiat in 2004. In anul 2008, ... (vezi toată discuția)
Se poate schimba domiciliul in caz de executare silita? roxxanna roxxanna Stimati domni, Am o intrebare legata de urmatoarea situatie: Eu si fostul sot am avut un litigiu pe un imobil (luat prin credit ipotecar si inca ... (vezi toată discuția)