Am primit o instiintare +somatie de executare silita ptr un contract de credit nevoi personale din 2006 in care sunt codebitor,fosta sotie fiind debitor,aceasta fiind plecata din tara.Suma ce trebuie achitata e de vreo 50.000.Pe incuvintarea de executare silita ..la final scrie ,,fara cale de atac".Pot face contestatie...?Multumesc anticipat ptr orice sfat!
PS :Am vb cu fosta sotie si este de acord sa platim ca si rata..daca este posibil-eu unul stiind de la ea ca acel credit a fost achitat
Contestati daca ziceti ca a platit, sa va trimita dovezile de plata, 50 mii nu e o suma mica cat sa nu mai stii daca ai platit-o sau nu.
Nu mai puteti plati in rate, asa cum trebuia platit, toata suma e scadenta.
Va puteti interesa la banca despre plati.
Mergeti si vedeti si ce are executorul la dosar.
Curios e faptul ca banca nu a trimis nici o hartie mie in acest timp..vreo somatie ceva..din ce stiam eu cand girezi pe cineva si nu plateste(respectivul) o perioada de timp..-3-4-6 luni..te institeaza...la ce se poate ajunge in final? poprire pe salariu?platesc deja 700 ron pensie alimentara..din 15 00 care ii mai iau..voi ramane cu vreo 2-300cred...casa in care am locuit impreuna 15 ani e fara titlu de proprietate si nu e locuita..de vandut se poate vinde sau numai bunurile din ea...multumesc din nou..