avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate schimba domiciliul in caz de executare silita?
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate schimba domiciliul in caz de executare silita?

Stimati domni,

Am o intrebare legata de urmatoarea situatie:

Eu si fostul sot am avut un litigiu pe un imobil (luat prin credit ipotecar si inca neachitat-el apare in calitate de Codebitor), eu urmand sa ii achit lui o sulta, mie ramanandu-mi casa, in caz contrar urmand sa fiu executata silit. Nu am cazut la nici o intelegere cu fostul sot deci voi fi executata silit- dar de catre banca intrucat nici eu nici fostul sot nu ne-am mai achitat rata la banca.
Mentionez ca nu mai locuiesc in imobilul respectiv dar am inteles de la administrator ca tot trebuie sa platesc in continuare intretinerea- doar cota la caldura.

Cineva mi-a sugerat ca imi pot schimba adresa din buletin, sa nu mai achit cota de contributie la intretinere-mai ales ca nu mai locuiesc acolo si sa "ma spal pe maini" cu alte cuvinte de imobilul respectiv. Este legal posibil asa ceva?
Banca sau asociatia de proprietari imi pot crea pb? Sau fostul sot?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
roxxanna, utilizator
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 01:51, 11 Decembrie 2010
Pai daca aveti o alta adresa unde locuiti si indepliniti conditiile pentru a va stabili noul domiciliu, da.
Daca sunteti proprietara acelui imobil si nu aveti repartitoare pentru calculul agentului termic normal ca platiti asa cum o sa platiti si pentru cheltuielile generale ale asociatiei.
ar fi bine sa comunicati bancii noua adresa unde veti domicilia. Asta pentru ca e bine sa fiti la curent cu stadiul executarii silite si va asigurati astfel ca toate actele va sunt comunicate cum trebuie. E mai bine sa stiti decat sa va treziti fara casa si cu cine stie ce abuzuri comise pe care nu le-ati sesizat la timp..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita roxxanna roxxanna Stimati domni, Am cateva intrebari legate de urmatoarea situatie: Eu si fostul sot am avut un litigiu pe un imobil (luat prin credit ipotecar si inca ... (vezi toată discuția)
Executare silita roxxanna roxxanna Stimati domni, Am cateva intrebari legate de urmatoarea situatie: Eu si fostul sot am avut un litigiu pe un imobil (luat prin credit ipotecar si inca ... (vezi toată discuția)
Executare silita roxxanna roxxanna Stimati domni, Sunt divortata. si recasatorita Am achzitionat o garsoniera - prin credit ipotecar cu fostul sot. Inca nu este achitata final.S-a ajuns la ... (vezi toată discuția)