avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Activitate Melissa61

Activitate Melissa61

Multumesc pt. raspuns! Care ar trebui sa fie urmatorul pas pt. a recupera fondul de rulment si toate actele ce sunt necesare efectuarii regularizarii?
Ce trebuie sa fac daca am trimis o adresa cu confirmare de primire, acum o saptamana si confirmarea nu am primit-o nici la momentul actual? Mentionez ca am discutat cu cei de la posta si mi-au spus ca plicul inca se afla la ei si ca nu a venit sa-l ridice destinatarul. Ce dovada pot sa cer ca posta si-a facut treaba pt. care a fost platita?Adresa a fost trimisa de la o asociatie nou infiintata catre cea veche, in ideea de a recupera documentele si fondul de rulment pe care vechiul administrator refuza sau trage de timp sa le predea.Multumesc!
Răspuns la discuția semnatura falsa pe cm
Am incercat, de nenumarate ori, sa intru in posesia CM, insa, m-am izbit de refuzul si ironia angajatorilor. Mi-am dat demisia si i-am actionat in judecata! De ce este atat de greu sa dobandesti ceea ce legea iti garanteaza? Pe mine acest lucru ma nemultumeste. Ironia nu va era adresata, ci era o vaga referire la ceea ce mi se raspundea cand ceream CM.
Eu nu am cunostinte de drept, insa stiu ca avem niste drepturi care, de cele mai multe ori, nu sunt respectate. Din pacate, acest lucru se intampla frecvent si, cu ironii sau fara, aceste nereguli trebuiesc pedepsite!
freeelis a scris:

Melissa61 a scris:

altceva decat semnatura mea de pe cererea de angajare si care poate fi comparata cu cea de pe contr. de munca, ce poate fi mai concludent?

O expertiza grafoscopica.. :)

Actus interpretandus est potius ut valeat quam ut pereat
Avand in vedere ca nu mi-am putut negocia salariul, ca au fost promisiuni verbale si neconsemnate in contract, asadar, consider ca am fost prejudiciata, mai mult, fostii mei colegi sunt in aceeasi situatie, care, evident, tine de domeniul penalului. Eu am inceput serviciul in luna iulie si contract de munca am avut abia din luna august, iar de gasit, credeti-ma, nu s-a pus problema niciodata. Am cerut de nenumarate ori CM si eram ironizata sau intrebata pt ce-mi trebuie. Legile trebuiesc respectate, indiferent ca-mi trebuie CM sau nu.
altceva decat semnatura mea de pe cererea de angajare si care poate fi comparata cu cea de pe contr. de munca, ce poate fi mai concludent?
Multumesc pt raspunsuri! Am luat deja legatura cu un avocat si sper ca justitia sa fie dreapta!
Am fost angajata intr-o institutie si desi am cerut de nenumarate ori contr. de munca, mi-a fost refuzat acest drept. La insistentele mele mi s-a dat o copie de pe contractul de munca in care aparea, chipurile, semnatura mea. Am semnalat acest lucru superiorilor mei, nu s-a rezolvat nimic. Am plecat de la firma si am dat-o in judecata pt fals. La negocieri au propus o suma infima ca despagubiri si reangajarea mea, insa eu am refuzat. La a 2-a intalnire au negat ca mi-ar fi propus asa ceva si au adus pe fostul sef direct care a sustinut ca eu am semnat contr. de munca, desi e destul de clar ca nu e semnatura mea. Ce sanse am sa castig procesul? Pot cere in instanta pe langa proba grafologica si prelevare de amprente? pt ca logic ar fi fost sa existe amprentele mele pe originalul lor daca as fi semnat!