Am fost angajata intr-o institutie si desi am cerut de nenumarate ori contr. de munca, mi-a fost refuzat acest drept. La insistentele mele mi s-a dat o copie de pe contractul de munca in care aparea, chipurile, semnatura mea. Am semnalat acest lucru superiorilor mei, nu s-a rezolvat nimic. Am plecat de la firma si am dat-o in judecata pt fals. La negocieri au propus o suma infima ca despagubiri si reangajarea mea, insa eu am refuzat. La a 2-a intalnire au negat ca mi-ar fi propus asa ceva si au adus pe fostul sef direct care a sustinut ca eu am semnat contr. de munca, desi e destul de clar ca nu e semnatura mea. Ce sanse am sa castig procesul? Pot cere in instanta pe langa proba grafologica si prelevare de amprente? pt ca logic ar fi fost sa existe amprentele mele pe originalul lor daca as fi semnat!
prelevarea de amprente...putin probabil sa va fie utila si admisa o asemenea proba. expertiza grafologica, inscrierea in fals sint mijloace legale care va pot ajuta. luati legatura cu un avocat care va poate indruma.
Puteti sa faceti si o plangere penala privind savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata....si organul de urmarire penala va efectua in acest caz o expertiza grafologica.
Nu se justifica solicitarea de prelevare de amprente
Formulati plangere penala sub aspectul art 290 Cod penal Falsul in inscrisuri sub semnatura privata,solicitand proba cu expertiza grafologica