avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals in contractul de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals in contractul de munca

Buna seara Daca adresa de pe un contract de munca a angajatului, nu este conforma cu realitatea, seria si nr.actului de identitate nu mai erau valabile la data cand se pretinde ca s-a semnat acel contract (expirate de 5 ani ) acel contr. este sau nu este un fals in inscris sub semnatura privata?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:53, 15 Mai 2011
Depinde de adresa angajatului la data incheierii contractului de munca , de actul identitate prezentat de acesta.
la data semnarii eu nu am fost prezent, acest contract a fost semnat in alb strecurat printre hartiile unui alt contract semnat cu 4-5 ani inaintea contr. despre care v-am relatat anterior daca as avea un original al contractului asi cere expertiza grafologica sau cum s-o numi ea.
Ati locuit vreodata la adresa din acest contract , despre care aratati ca a fost adaugat la cel initial ?
Care este deosebirea dintre acest ultim contract si cel initial , in ceea ce priveste prevederile sale ,in afara de adresa ?
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
Radu Gabrian, Mediator
am locuit acolo pana in 1997, contr. cu falsul este din 2004, scuze dar nu stiu exact la ce va referiti mai departe
Ati adus vreodata la cunostinta angajatorului dvs , schimbarea domiciliului inainte de incheierea contractului nou ?

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa pe cm Melissa61 Melissa61 Am fost angajata intr-o institutie si desi am cerut de nenumarate ori contr. de munca, mi-a fost refuzat acest drept. La insistentele mele mi s-a dat o copie ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati la d.g.a.s.p.c mariusgmg mariusgmg dupa 9 luni mamei mele i sa adus la cunostinta despre faptul ca i sa schimbat functia din SUPRAVEGHETOR DE NOAPTE in INFIRMIER,cineva a semnat in locul ei,avea ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva actelor de urmarire penala mariaLazar mariaLazar Am fost pusa sub invinuire pentru infractiunea prev. de art. 290 (fals in inscrisuri sub semnatura privata). Am primit o citatie de la procuror, in fata caruia ... (vezi toată discuția)