avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ilegalitati la D.G.A.S.P.C
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ilegalitati la D.G.A.S.P.C

dupa 9 luni mamei mele i sa adus la cunostinta despre faptul ca i sa schimbat functia din SUPRAVEGHETOR DE NOAPTE in INFIRMIER,cineva a semnat in locul ei,avea si dreptul sa conteste aceasta schimbare in 5 zile,dar cum ea a fost pacalita timp de 9 luni...................va rog ajutati-ma sa stabilesc o incarare a acestor fapte
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:39, 18 Septembrie 2010
daca a semnat altcineva formulati o plangere la politie ptr. savarsirea infractiunii de fals si numai dupa ce obtineti o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in procesul penal, prin care se anuleaza si inscrisul declarat fals, atunci se va putea pune problema incheierii unui act aditional la contractul de munca.
avocat Cristina Popescu
va multumesc frumos
poate face plangere penala.
Formulati plangere penala pentru infractiunile de fals si de uz de fals la parchetul saun politia competente teritorial
Plangerea trebuie dovedita cu acte,martori,expertiza grafoscopica,orice alte acte acceptate de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals, uz de fals sau fals in acte?? airad_ana airad_ana Buna ziua, Ma numesc Safta Simona, locuiesc in Targoviste si as dori un raspuns. O asociatie de proprietari din cartier a strans semnaturi pentru amenajarea ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de fals fals??? DontuSorin DontuSorin Buna ziua.Azi am fost invitat la sediul unei firme unde am aflat ca o firma a incheiat cu aceasta firma un contract de inchiriere spatiu intre cele doua ... (vezi toată discuția)
Sanctiune alonso_first_one alonso_first_one Daca un angajator a semnat in locul unui angajat pe contractul de munca sau pe actul aditional contractului de munca,ce sanctiune i se poate da si cum as putea ... (vezi toată discuția)