avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infractiunea de Fals Fals???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infractiunea de Fals Fals???

Buna ziua.Azi am fost invitat la sediul unei firme unde am aflat ca o firma a incheiat cu aceasta firma un contract de inchiriere spatiu intre cele doua firme.Doar ca in contract m-au trecut pe mine administrator, avand datele mele personale, iar apoi au semnat contractul respectiv in numele meu in calitate de administrator si au stampilat,dar eu nu am fost niciodata administrator acolo....Eu nu am stiut nimic, iar acum cei de la firma care au fost pacaliti vor chiria de la mine.Este acest lucru Fals?
Pot sa il dovedesc undeva?Pot sa dovedesc ca nu am semnat eu?Pentru-ca cei de la firma care au semnat in locul meu sustin ca eu am fost si am semnat.
Formulati plangere penala pentru infractiunile de fals si uz de fals la politia sau la parchetul competente teritorial locului savarsirii faptei.
Sarcina probatiunii faptelor apartine organelor de urmarire penala.
In primul rand si dumneavoastra sunteti victima ca si cei care solicita acum chiria. Chiar daca firma pacalita s-a indreptat impotriva dvs nu inseamna ca si au acest drept. Mergeti la politie si faceti o plangere in care detaliati exact ce vi s-a intamplat (folosirea datelor personale pe un contract intr-o calitate pe care nu ati avut-o niciodata si semnatura cu numele dvs) iar organul de cercetare va sti sa incadreze in drept faptele. Nu va faceti griji cu semnatura pentru ca in urma expertizei grafologice se va dovedi ca nu este a dvs.
Instiintati si firma pacalita ca veti depune plangere ca sa poata si ei face aceelasi lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala Ioana -NL Ioana -NL Buna ziua, Va rog frumos am nevoie de sfat . Am formulat plangere penala impotriva administratorului societatii deoarece m-am trezit intr-o buna zi cu ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pentru emiterea facturilor dezca dezca Buna ziua, doresc in masura in care se poate sa primesc un raspuns la urmatoarea speta: -am fost angajat la societatea x in calitate de reprezentant ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals dana paraschiv dana paraschiv buna ziua.revin cu o intrebare.daca am un dosar la politie de furt calificat si sa inceput urmarirea penala impotriva autorului si sa dovedit ca sa folosit de ... (vezi toată discuția)