avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals si uz de fals

buna ziua.revin cu o intrebare.daca am un dosar la politie de furt calificat si sa inceput urmarirea penala impotriva autorului si sa dovedit ca sa folosit de numele meu si ca a semnat an locul meu pot sa mai fac o plangere de fals si uz de fals la parchet impotriva autorului?sau trebuie sa astept finalizarea urmariri penale.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:40, 11 Februarie 2011
Faceti urgent plangere penala !!!!
multumesc de raspuns dar unde sa fac plangerea?sant din bucuresti.
Faceti plangere penala la Parchet...competenta teritoriala este alternativa, asa ca alegeti unde va este mai convenabil!

Competenta teritoriala constituie criteriul prin care se determina organul judiciar competent sa solutioneze o cauza penala dintre organele judiciare de acelasi grad.

Astfel poate fi competent Parchetul in raza caruia s-a savarsit fapta, cel unde si-a produs efectul fapta, cel unde isi are domiciliul faptuitorul, cel unde isi are domiciliul partea vatamata...
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
multumesc de raspuns dar nu stiu ce anseamna competenta teritoriala.daca ma puteti ajuta.
Competenta teritoriala se refera la parchetul sau instanta care conform locului savarsirii faptei sunt competente sa instrumenteze,respectiv sa judece aceasta fapta

Alte discuții în legătură

Furt auto - urmarire penala danaparaschiv danaparaschiv buna ziua tuturor.am si eu o intrebare.am o plangere la politie de furt de masina de un an si am fost sa ma interesez de el si mi sa spus ca politistu nu se ... (vezi toată discuția)
Cine cerceteaza deconturile fictive si ce infractiune se comite ... Alina Avila Alina Avila Cine cerceteaza deconturile fictive, si ce infractiune se comite fals informatic? (vezi toată discuția)
Fals,uz de fals libelula34 libelula34 ce trebuie sa fac pentru ca persoana care a facut declaratie falsa sa fie acuzata si trasa la raspundere ? (vezi toată discuția)