avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine cerceteaza deconturile fictive, si ce infractiune ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine cerceteaza deconturile fictive, si ce infractiune se comite ...

Cine cerceteaza deconturile fictive, si ce infractiune se comite fals informatic?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:32, 18 Septembrie 2024
Buna ziua

In functie de care este partea pagubita si cum s-au facit acele falsuri.

Putem vorbi de evaziune fiscala, de fals si uz de fals, furt, furt calificat, acces neautorizat la un sistem informatic, etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se sactioneaza un cont fals pe facebook care a fost facut in bataie de joc chitaru chitaru Buna ziua, Am mare rugaminte la dumneavoastra care sunteti niste profesionisti si m-ati mai ajutat,sa imi dati un sfat. I sa facut mamei mele un cont pe ... (vezi toată discuția)
Fals, uz de fals sau furt, furt calificat? mioara2012 mioara2012 Buna ziua. O opinie calificata va rog: o persoana care are 20 % dintr-o societate x si care nu are nici calitatea de administrator, in baza unei procuri ... (vezi toată discuția)
Furt continut informational de pe telefon ady7777 ady7777 Mi s-a furat continutul informational de pe telefon inclusiv conversatiile de pe facebook si whatsapp, de catre un lucrator al unui service gsm.care sunt ... (vezi toată discuția)