avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals in inscrisuri = Abuz de încredere prin fraudarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals in inscrisuri = Abuz de încredere prin fraudarea creditorilor art 239 NCP

S-a inceput urmarirea penala asupra managerului societatii,
pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri,
prin aceste falsuri, managerul societatii urmarea ascunderea exigibilitatii angajatilor a primi anumite drepturi banesti care li se cuvin.
Falsurile constand in documente fabricate ca si cum aceste plati s-ar fi facut.Fapta debitorului de a invoca acte fictive în scopul fraudării creditorilor

Ar fi indicat (si posibil) sa solicit organului de cercetare penala sa extinda incadrarea acestor fapte de fals in inscrisuri? Incat sa se urmareasca penal si aspectul de inselaciune / Abuz de încredere prin fraudarea creditorilor art 239 NCP?
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 19:40, 6 Mai 2015
Buna ziua,
In functie de calitatea dumneavostra in societate puteti formula plangere sau denunt.
Eu sunt persoana vatamata, respectiv eram salariat.
Am facut plangere penala pt fals in inscrisuri si s-a inceput urmarirea penala sub acest aspect.
Insa vreau sa se extinda urmarirea penala si pt inselaciune/abuz de incredere prin fraudarea creditorilor, nu numai pt fals in inscrisuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protejarea averii Sophia2010 Sophia2010 Buna ziua! Problema este urmatoarea si sper sa ma intelegeti. Tatal meu impreuna cu un grup de 13 persoane (ei fiind un fel de comisie decizionala)au fost ... (vezi toată discuția)
Calitatea de martor Florinmi Florinmi Buna seara, Am primit o citatie, in calitate de martor. Va rog sa ma lamuriti ce inseamna, mai exact urmatoarea expresie :\\" citat in calitate de martor, in ... (vezi toată discuția)
Abonament orange cyoby cyoby Buna ziua, vreau sa fac un abonament orange si sa iau de la ei un telefon la oferta. daca nu platesc abonamentul, ce poate sa imi faca ? sa ma inchida ?, nu am ... (vezi toată discuția)