Buna ziua!
Problema este urmatoarea si sper sa ma intelegeti. Tatal meu impreuna cu un grup de 13 persoane (ei fiind un fel de comisie decizionala)au fost da-ti in judecata de o persoana caruia ei(grupul) nu le-a aprobat un proiect. Acesta ii acuza ca a pierdut o suma mare de bani deoarece acest grup nu i-a aprobat un plan cu bani europeni. In cazul in care la proces, sa zicem, ca vor pierde si acest grup va trebui sa despagubeasca acea persoana, tatal meu ca sa nu fie executat silit cum e mai bine sa procedeze ca sa-si salveze bunurile, sa puna toata averea pe mama mea, sa puna totul pe copii sau divortul prin comun acord lasand totul mamei.
sa transfere bunurile in asa fel incat sa nu se poate afla si dovedi ca bunurile au fost intsrainate catre terti pentru a se sustrage de la executarea silita, pentru ca daca se afla s-ar putea sa fie acuzat de
art. 239 alin. 1 din NCP, constituie infracţiunea de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor fapta debitorului de a înstrăina, ascunde, deteriora sau distruge, în tot sau în parte, valori ori bunuri din patrimoniul său ori de a invoca acte sau datorii fictive în scopul fraudării creditorilor. Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani sau cu amendă.
alin 2-Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează fapta persoanei care, ştiind că nu va putea plăti, achiziţionează bunuri ori servicii producând o pagubă creditorului (art. 239 alin. 2 din NCP).
alin 3- Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
Abonament vodfaone
mihairusu11
Am facut un abonament la compania vodafone, de 25 eur/luna, am achizitionat si un telefon dupa care nu am mai platit abonamentul, Pot fi dat in judecata? Ce se ... (vezi toată discuția)