avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals si uz de fals

buna ziua.revin cu o intrebare.daca am un dosar la politie de furt calificat si sa inceput urmarirea penala impotriva autorului si sa dovedit ca sa folosit de numele meu si ca a semnat an locul meu pot sa mai fac o plangere de fals si uz de fals la parchet impotriva autorului?sau trebuie sa astept finalizarea urmariri penale.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:40, 11 Februarie 2011
Parchetul de pe langa judecatoria sectorului
va multumesc pentru raspunsuri dar mai am o problema.am anteles ca daca fac plangere la parchet de fals si uz de fals folosirea semnaturi private ami trebuiesc probe si martori iar eu nu am decat doar in dosarul de la politie unde sa anceput urmarirea penala unde arata ca nu eu am semnat actul de vanzare cumparare.mentionez ca la politie se afla plangere penala de furt calificat iar eu vreau sa ai fac alta plangere de fals si uz de fals.cum pot sa intru an posesia anumitor acte din dosar sa le atasez la plangerea asta?:((:((:((:((
Pana la terminarea cercetarilor ,nu pouteti face rost de acte,deoarece in aceasta faza cercetarile nu au un caracter public.
Faceti vorbire in plangerea depusa despre respectivele acte,individualizandu-le cu numar,data si aratand cu ii apartine scriitura,solicitati efectuarea expertizei grafologice ,iar daca in celalalt dosar se afla efectuata o astfel de expertiza,care va avantajeaza faceti referire la aceasta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt auto - urmarire penala danaparaschiv danaparaschiv buna ziua tuturor.am si eu o intrebare.am o plangere la politie de furt de masina de un an si am fost sa ma interesez de el si mi sa spus ca politistu nu se ... (vezi toată discuția)
Cine cerceteaza deconturile fictive si ce infractiune se comite ... Alina Avila Alina Avila Cine cerceteaza deconturile fictive, si ce infractiune se comite fals informatic? (vezi toată discuția)
Politist judiciar? emiliana emiliana Poate un agent simplu de la un post comunal de politie sa efectueze cercetari penale pentru infractiuni ca: violare domiciliu, distrugere, furt, tulburare de ... (vezi toată discuția)