avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals in contractul de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals in contractul de munca

Buna seara Daca adresa de pe un contract de munca a angajatului, nu este conforma cu realitatea, seria si nr.actului de identitate nu mai erau valabile la data cand se pretinde ca s-a semnat acel contract (expirate de 5 ani ) acel contr. este sau nu este un fals in inscris sub semnatura privata?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:53, 15 Mai 2011
sigur ca da , ba mai mult ,pe primul contr. este adresa buna , bi. la fel, va inteleg nedumerirea pentru ca este putin mai mult de povestit dar ma tem sa nu va plictisesc
Daca exista vreun inscris care probeaza ca i-ati adus la cunostinta angajatorului dvs schimbarea domiciliului ,inainte deredactarea acelui contract ,puteti formula la parchetul competent sediului societatii , plangere penala pentru fals si uz de fals.
Efectuarea unei expertize grafoscopice , alte probe administrare , vor fi de natura sa stabileasca eventualele culpe
contr.2002-2005 cu adresa si bi reale contr.2004-208 cu adresa si bi. pe adresa unde nu mai locuiam din 1997 c.i. eliberat in 2001 cu adresa actuala
la litigii de munca tribunalul nu a vrut sa constate falsul motivand ca nu are aceasta competenta, dosarul a fost respins in totalitate ca neintemeiat, desi c. de proc.civ. prevede ca se poate----. asi vrea sa stiu daca la penal se revizuie si dosarul ptr. reconstituirea vech. in munca
Instanta civila nu poate constata falsul , trebuia sa va inscrieti in fals pentru a se trimite inscrisul falsificat la politie pentru cercetari, timp in care , daca acesta facea obiectul cauzei , aceasta se suspenda pana la terminarea cercetarilor penale conf.art.244 .pct.2 c.pr.civ.
Formulati plangerea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa pe cm Melissa61 Melissa61 Am fost angajata intr-o institutie si desi am cerut de nenumarate ori contr. de munca, mi-a fost refuzat acest drept. La insistentele mele mi s-a dat o copie ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati la d.g.a.s.p.c mariusgmg mariusgmg dupa 9 luni mamei mele i sa adus la cunostinta despre faptul ca i sa schimbat functia din SUPRAVEGHETOR DE NOAPTE in INFIRMIER,cineva a semnat in locul ei,avea ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva actelor de urmarire penala mariaLazar mariaLazar Am fost pusa sub invinuire pentru infractiunea prev. de art. 290 (fals in inscrisuri sub semnatura privata). Am primit o citatie de la procuror, in fata caruia ... (vezi toată discuția)