avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate bebe1988

Activitate bebe1988

eram la un chef la cabana cu prietenii si unul dintre ei ma rugat sa i dau cheia d la masina sa mearga sa isi ia tigari eu lam intrebat p el si prietena lui dak au baut el si ea au zis nu niki nu parea sincer a plecat si mia indoit masina cum pot recupera banii de la el dak el nu lucreaza si parintii sunt soferi va rog ajutor?>>?
Răspuns la discuția recuperare prejudiciu
in concluzie eu o sami recuperez banii sau nu ?? atat mai vreau sa stiu va roog
Răspuns la discuția recuperare prejudiciu
deci sa povestesc mai detalia eram la un chef la o cabana si tot a insistat sa i dau cheile sa mearga sasi ea tigari din oras si lam intrebat am baut ceva ma el nu prietena lui nu am si 3 prieteni care au auzit discutia sincer nu parea beat so scapat la bmw si o calcato eu iam zis ma io tio dau da raspunzi el ok si a indoito i varza masina ce pot face pot scoate banii de la e l si dak el nare bani is obligati parintii lui sa mi dea el locuieste cu ei nu lucra el si nush cum sa fac pot face cumva sa scot banii plangere ceva va rog ajutoor
am si eu o problema legat de abuzul de increde am incredintat masina personala unui prieten si mia faxcuto praf cum pot recupera banii pe ea daca nu ma inteleg cu el