am si eu o problema legat de abuzul de increde am incredintat masina personala unui prieten si mia faxcuto praf cum pot recupera banii pe ea daca nu ma inteleg cu el
cum va facut-o praf? a facut accident cu ea? daca a facut accident cu ea, procesul verbal de constatare a accidentului va fi dovada dvs pentru o plangere impotriva amicului, ptr abuz de incredere
deci sa povestesc mai detalia eram la un chef la o cabana si tot a insistat sa i dau cheile sa mearga sasi ea tigari din oras si lam intrebat am baut ceva ma el nu prietena lui nu am si 3 prieteni care au auzit discutia sincer nu parea beat so scapat la bmw si o calcato eu iam zis ma io tio dau da raspunzi el ok si a indoito i varza masina ce pot face pot scoate banii de la e l si dak el nare bani is obligati parintii lui sa mi dea el locuieste cu ei nu lucra el si nush cum sa fac pot face cumva sa scot banii plangere ceva va rog ajutoor
da, poti face plangere daca nu te intelegi cu el..e de preferat sa -i faci mai intai o notificare si daca nu da curs si nu iti plateste, poti face si plangere.. nu inteleg cum vrei ajutor? ai nevoie de asistenta juridica la redactarea unei astfel de plangeri? apelati cu incredere la un avocat din zona unde locuiti