avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNURI NE RESTITUITE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNURI NE RESTITUITE

Am dat unui prieten bunuri pentru a mobila o cabana , acum am rupt relatiile cu el si doresc bunurile inapoi iar el refuza cu trebuie sa procedez; sa depun plingere la politie? la care? cabana este la 40 km de oras .
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 20:55, 6 Mai 2011
Intrebarea este aveti probe ? Puteti introduce o actiune penala in Judecatorie"abuz de incredere"; Succes :(
ce probe sa am?
aledical a scris:

ce probe sa am?

Un act din care sa reiasa ca i-ati dat acele bunuri si sub ce forma i le-ati dat ....
Daca detineti probe temeinice =documente.martori care sa sustina intelegerea dvs ,
care sa ateste ca bunurile va apartin ,se justifica eventuala plangere la politie
Daca nu detineti probe temeinice ,nu are rost sa irositi timp si nervi care solicita a plangere adresata autoritatilor
puteti depune plangere penala la politie pt savarsirea infractiunii de abuz de incredere.

Alte discuții în legătură

Detalii abuz de incredere Pagubit2010 Pagubit2010 Buna ziua. Vin la dumnevoastra cu urmatoarea chestiune: Acum cinci saptamani am imprumutat unui vecin un mp3 player impreuna cu cablul de date, cu ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere ellis2010 ellis2010 Buna seara, Am o problema pe care nu stiu cum o pot rezolva. Am imprumutat un card cu o suma de bani unor vechi cunostinte aflate intr-o situatie materiala ... (vezi toată discuția)
Art 213 din codul penal abuz de incredere costy223 costy223 am dat masina unuei cunostinte imprumut 2 zile dupa care urma sa mio inapoieze sau sa mi dea contravaloarea acesteia. nu am facut niciun act de vanzare sau ... (vezi toată discuția)