avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Activitate mitzunator

Activitate mitzunator

Răspuns la discuția 2 proprietari
si daca merg la primarie cu el si sunt adaugat si eu,dupa aceea cum procedez? ma inscriu si eu pe proiect sau numai este nevoie deoarece ce este pe teren se presupune ca este al amandoura? si multumesc mult pentru promptitudine.
Discuție 2 proprietari
Buna ziua! sunt nou pe acest forum asa ca va rog sa ma intelegeti.Vreau sa ma asociez cu cineva la o constructie duplex.Tin sa mentionez ca terenul este luat de la primarie pe numele sau pe 49 de ani.omul nu are bani sa termine constructia si a zis sa ne asociem si luam jumate jumate din duplex,intarri separate,zid despartitor banuiesc ca toata lumea stie cum e un duplex. Acum intrebarea mea este cum fac eu ca sa m aasociez cu el si sa nu fiu pacalit? terenul si proiectul duplexului sunt pe numele lui.Trebuie si eu sa fiu trecut pe concesiune? Si pe proiect de asemenea? se face la notar? cum se procedeaza? Va multumesc anticipat si numai bine la toata lumea!!!
Răspuns la discuția teren concesionat
vreau sa iau concesiunea de la cineva care are un proiect de casa pe teren cu autorizatie de constructie valabila 2 ani.Eu daca nu termin acea casa de facut in 2 ani ce se intampla?Pierd si casa si terenul?se perlungeste aut de constr?