ma intereseaza sa aflu daca pot prelungii o autorizatie de constructie la un teren concesionat,pe care vreau sa fac o casuta.de exemplu daca autorizatia este de 2 ani si eu nu resusesc sa termin constructia pot sa o mai prelungesc??? cineva zicea ca in cazul in care nu este gata statul iti ia concesiunea inapoi cu constructia de pe teren?! daca nu e gata in 2 ani.... ??!
Contractul de concesiune poate fi prelungit , prin vointa concedentului (fara a depasi , insa , durata maxima de 50 de ani)
intr-adevar, daca respectiva constructie nu e finalizata , concedentul (in temeiul contractului de concesiune )poate redobandi terenul , cu obligatia aferenta a despagubi pe constructor.
Contractul de concesiune cuprinde termenul de realizare a construcţiei, care, mai mult ca sigur, este mai mare decît termenul de valabilitate a autorizaţiei de construire.
vreau sa iau concesiunea de la cineva care are un proiect de casa pe teren cu autorizatie de constructie valabila 2 ani.Eu daca nu termin acea casa de facut in 2 ani ce se intampla?Pierd si casa si terenul?se perlungeste aut de constr?
Teren concesionat
orelly
Buna ziua, ma poate ajuta cineva, doresc sa cumpar un teren concesionat de la o persoana fizica care a participat la licitatie in 2002, si sunt curios daca imi ... (vezi toată discuția)