avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate mara_lates

Activitate mara_lates

Buna ziua,
as dori sa stiu care este minimum de constructie ce poate fi intabulat pe un teren pimit in concesiune de la Primarie.Dorim sa ne pastram terenul dar din motive de criza economica, am ramas fara venituri care sa ne permita sa mai construim casa pe care am visat-o si pt care avem autorizatie de constructie. Asa ca ne-am gandit sa construim o mica parte din proiect, dar nu stim cat si ce trebuie sa contina constructia pt a o putea intabula. Poate puteti sa ne sfatuiti ce sa facem in aceasta situatie. Multumesc ! ML
Buna ziua, Suntem un grup de mostenitori ai unui teren la Lipova/Bacau. Am facut dosarul necesar si Prefectura Bacau l- a depus la Autoritatea Nationala de Restituire a Proprietailor din Bucuresti. Se pare ca dosarul s-a blocat acolo din 2010. Nu mai stim ca sa facem . Cui si unde sa ne adresam ?
Multumesc Mara Lates
Sunt la o scoala care are destui copii deci nu intra in programul de comasare cu o alta. La cererea directorului, fara acordul angajatilor si al parintilor copiilor, scoala a fost unita cu o alta care era in desfiintare. In urma unirii parintii, copiii si mare parte dintre angajati sunt nemultumiti. Degeaba s-au facut memorii , cereri, petitii, scandal in presa, interese "superioare" (personale) au decis si au infaptuit comasarea.
Ce mai putem face acum? Cui sa ne adresam pt a fi luati in seama, ascultati si rezolvata problema in asa fel incat sa dispara nemultumirile.[/u]