avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comasare de scoli
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comasare de scoli

Sunt la o scoala care are destui copii deci nu intra in programul de comasare cu o alta. La cererea directorului, fara acordul angajatilor si al parintilor copiilor, scoala a fost unita cu o alta care era in desfiintare. In urma unirii parintii, copiii si mare parte dintre angajati sunt nemultumiti. Degeaba s-au facut memorii , cereri, petitii, scandal in presa, interese "superioare" (personale) au decis si au infaptuit comasarea.
Ce mai putem face acum? Cui sa ne adresam pt a fi luati in seama, ascultati si rezolvata problema in asa fel incat sa dispara nemultumirile.[/u]
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 10:36, 3 Aprilie 2010
Buna ziua ! Haosul din invatamant este departe de a-si spune ultimul cuvand , din contra , efectele le vom vedea in timp .. Decizia de comasare vine , de regula , prin decizii ale Inspectoratelor scolare . In ultima perioada aceste comasari s-au facut la nivelul intregii tari pt. ca s-a marit nr. de elevi pt obtinerea personalitatii juridice ale scolilor sau pt o asazisa eficientizare a costurilor bazate pe sumele alocate . In conditiile in care spuneti ca s-au facut memorii, cereri , petitii , presa .... daca era ceva neinregula , se auzea , cum de altfel cred ca stiti si motivul pt. care s-a facut acea comasare ... sau daca nu il stiti il veti afla in curand ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu invatatoarea ramo81 ramo81 bunaziua am si eu o nelamurire ce pot sa-i fac unei invatatoare care are clasa 1 si ii terorizeaza cumplit pe copii ii bate ii pune in jenunchi cu ... (vezi toată discuția)
Bună seara! suntem o comunitate de părinți și vrem sa facem ... Nicoletan. Nicoletan. Bună seara! Suntem o comunitate de părinți și vrem sa facem o petiție către doamna directoare a școlii gimnaziale. Menționez că la începutul anului ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu din concediu crestere copil mncngrn mncngrn Buna ziua! Am o problema. Lucrez in educatie ca profesor invatamant primar. In anul 2009 am primit titulatura pe scoala de centru Trusesti. Am functionat un an ... (vezi toată discuția)