avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Revenire la serviciu din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Revenire la serviciu din concediu crestere copil

Buna ziua! Am o problema. Lucrez in educatie ca profesor invatamant primar. In anul 2009 am primit titulatura pe scoala de centru Trusesti. Am functionat un an dupa care am intrat in maternal pt 4 ani (doi copii). In anul 2010 s-a schimbat denumirea scolii si au venit numirile pe scoala cu personalitate juridica , nu pe structuri, dar in decizia primita se specifica si structura scoala de centru Trusesti. M-am intors la serviciu pe data de 4 iulie 2014 si nu mi s-a mai dat postul de pe care am plecat . M-au trimis la alta scoala din comuna. Au spus ca cea care a functionat ultimii 2 ani in locul meu are dreptul la continuitate si nu pot sa-mi dea mie postul. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:17, 4 Septembrie 2014
Ii actionati in instanta. Schimbarea denumirii institutiei, comasarea unor scoli dpdv juridic nu da dreptul ISJ-ului sa va mute la o alta scoala mai ales daca sunteti titulara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor - titulatura Florian_L Florian_L Buna ziua, Sotia mea are un necaz. Este profesor titular pe un post intr-o comuna unde sunt doua scoli una in centru si alta intr-un sat apartinand ... (vezi toată discuția)
Intregire norma didactica pentru profesor titular sau pretransfer? elzgeo elzgeo Buna ziua! Va rog frumos sa analizati urmatorul caz si sa-mi dati un sfat in ceea ce priveste interpretarea lui. Ma numesc M.A. si sunt titular ca ... (vezi toată discuția)
Titularizare sau decizie? ContSters136742 ContSters136742 Sunt cadru didactic titular la CSEI ,decizia de numire a ministerului din 1990 este pe catedra de educatie speciala ,clasele I-IV,catedra pe care am ... (vezi toată discuția)