ynocentta a scris:
In situatia in care ,dvs detineti probe temeinice si indubitabile -documente si martori,care demonstreaza ca dvs a-ti achizitionat bunurile prin aport personal,tatal dvs ,legal,nu poate ridica pretentii asupra acestora
Parintii mei au vandut fostul apartament de comun acord cand eu eram in primul an de facultate. Dupa care, tot de comun acord, au cumparat cu banii ramasi dupa achitarea datoriilor un alt apartament insa pe numele meu.
Nu se poate pune problema de aport propriu pentru ca eu nu aveam venituri la acea vreme. Martori exista si ei pot sa ateste faptul ca asta au dorit parintii mei la momentul respectiv. In contract nu este nimic scris de faptul ca parintii mei ar trebui sa locuiasca in acest apartament. Si oricum la momentul respectiv ideea lor era aceea ca se vor retrage in mediul rural.
Presupun ca daca vreau acum pot vinde apartamentul fara nici o problema, nu?
Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Eu din mai ma mut de aici. Deja am facut impreuna cu viitoarea sotie o casa la rosu si cu un credit o sa o termin dupa nunta.
Nu vreau sa vand apartamentul. Dar nici nu vreau sa o gasesc pe mama moarta in casa. Imaginati-va cum v-ati simti daca va suna mama cand sunteti la 200km departare si va spune ca tata e beat, sparge lucruri prin casa si se plimba si o ameninta cu cutitul in mana. Eu am patit asta marti.
Omul asta e beat 23/24 de ore pe zi. Si devine violent din senin. Fara sa-i zica cineva macar un cuvant.
Evacuarea va fi urmata bineinteles de divort. Divort cu el in casa mama nu are curaj sa dea.
Stiu ca am primit apartamentul asta "pe degeaba" si ca ar trebui sa fiu recunoscator intr-un fel. Dar nu am cui. El nu mai e om.
Si cum am mai spus, nu am nevoie de el, vreau doar sa o scap pe mama de o soarta crunta. Si mai am doar o luna si jumatate...