ma indoiesc sa gasesti atm in europa de est care sa elibereze choar siu prin tranzactii succesive 5000 usd pe zi. daca cardul este nominal sfatul meu este fie sa il declari ca venit fie sa iti preconstitui probe din care sa reiasa ca sunt venituir neimpozabile - adica realizaet inainte de 2001 sau din sponsorizarai etc
daca o faci prin persoana juridica romana , indiferent cine este asociatul- companie offshore sau nu te supui legilor romane. Conrara a ceea ce a raspuns anonimul ai nevoie te licenta de joc in Romania. De obicei casele de pariuri si cazinourile online se desfasoara prin intermediul unor companii offshore specializate. Acestea in functie de jurisdictie fie sunt titularii unor licente de joc fie sunt companii speciale care au ca si obiect principal de activitate jocul de noroc sau pariul. Licentele costa mult si necesita depoziet de garantare mari . In anumite jurisdictii se pot constitui companii care pot avea ca si obiect de activitate jocul de noroc sau pariul sportiv. Este mai aceesibil. Ai nevoie de licenta sau prevederea din actul constitutiv cu privire la obiectul de activitate - joc de noroc sau pariu- pentru ca altfel bancile nu iti deschid conturi si nu accepta incasarile din aceste activitati chiar daca vin de la un merchant - procesator de carduri-
Kiss Laszlo
www.offshore.ro
Daca -am afecere deschisa- inseamna ca ai o societate comerciala inmatriculata intr un paradis fiscal atunci nu trebuie sa platesti impozite pentru veniturile acestei companii. Nu trebuie sa platesti tu ca persoana fizica venit in Romania. Daca proprietarul bunurilor pe care le folosesti tu este compania offshore totul este in regula. Daca insa banii-profitul companiei offshore- este transferat in contul tau - facem abstractie de exceptiile ridicte de tratatele de evitare a dublei impuneri- atunci pentru tine este un venit si se impoziteaza in Romania cu imp. unic.
Cunosc cazuri recente in care rezidenti romani au fost intrebati de unde au anumite bunuri. Au comparat sumele declarate ca si venit cu sumele cheltuite in aceeasi perioada. Dar si pentru a aceasta problema exista solutie . Solutie offshore bineinteles....
Kiss Laszlo
www.offshore.ro
da se foloseste si in Romania. Eu am o masina inmatriculata in Republica Vanuatu dar trebuie sa ies cu ea din Romania odata la 120 de zile conf codului rutier.
Kiss Laszlo
info@offshore.ro
ce se intimpla cu un teren care nu este construibil din cauza ca pe acolo va trece o sosea ? pot sa cer exproprierea terenului ?
nu sunt lezat in dreptul de meu folosinta intre momentul in care s a luat hotarirea de a interzice contruiorea pe acel teren si momentul exproprierii? datorita faptului ca terenul a devenit necosntruibil a trebuit sa anulez antecontractul de vinare cumparare.Ce ar trebui sa fac sa minimalizez pierderile?