avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... auto inmatriculate offshore
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

auto inmatriculate offshore

e valabil si pentru romania pt. masinile inmatriculate in paradisuri fiscale ?[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: kisslaszlo@gmx.net , utilizator 19:32, 6 Octombrie 2005
da se foloseste si in Romania. Eu am o masina inmatriculata in Republica Vanuatu dar trebuie sa ies cu ea din Romania odata la 120 de zile conf codului rutier.
Kiss Laszlo
info@offshore.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto importate feel feel ma tot invart de ieri prin codu fiscal si prin cel rutier si inca nu sunt lamurita... Spuneti-mi va rog, acum daca iei o masina cu nr de italia si platesti ... (vezi toată discuția)
Circulatia autovehiculelor straine siempreska siempreska Buna! Exista ceva conditii privind circulatia autovehiculelor straine in Romania? Trebuie indeplinite ceva formalitati sau exista o perioada limita in care ... (vezi toată discuția)
Inregistrare mijloc de transport cu numar local nicollettaB nicollettaB Buna ziua, am vrut sa inregistrez mijlocul de transport , caroserie: Masina autopropulsata pt lucrari, caroserie ATV, la primarie pentru numar local si nu mi ... (vezi toată discuția)