avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate i.popa

Activitate i.popa

Răspuns la discuția alocatie copil
in cazul in care salariul din CM e mic pot alege sa primesc cei 600 ron in loc de 85% din salariu? va multumesc
Discuție alocatie copil
buna ziua!as dori sa stiu si eu ce drepturi am la indemnizatia pentru cresterea copilului in conditiile in care pana in ianuarie 2010 am lucrat un an de zile cu 4h, iar din ianuarie am inceput cu 6h, iar concediul l-as lua prin noimbrie-decembrie. va multumesc
Răspuns la discuția permis suspendat
Deci in afara de proba grafologica si de declaratia fratelui meu nu mai trebuie nimic la dosar, pentru ca astea s-au facut de acum 1 luna si degeaba.Mai trebuie sa se adauge ceva la dosar?
Nu e vorba de hotarat care si cum am fost la volan. Dupa ce m-a bagat in ditamai problema macar atata a facut si el si a recunoscut. A dat declaratii si i s-a facut si grafologicul.
Nu inteleg de ce se schimba datele problemei daca e vorba de fratele meu, legea nu aceeasi pentru toata lumea?
Dar nu ar trebui sa se ocupe de asta avocata? Ea imi zice ca nu poate sa faca nimic pentru ca depinde de politista. Da, sunt declaratii ale persoanei respective in care recunoaste. Imi tot baga in fata cum ca nu e credibila problema mea, pentru ca acea persoana este fratele meu.
Acum un an cineva a condus sub influenta bauturilor alcoolice, fara permis, si a dat datele mele in momentul in care a fost oprit. A zis numele meu si politistul l-a verificat prin statie si i-a dat 9 pcte si i-a zis sa se prezinte cu permisul. Problema este ca mie nu mi-a zis nimic si am aflat abia dupa 6 luni cand m-am trezit acasa cu o hartie de la politie in care scria ca sunt cercetat intr-un dosar penal. In astea 6 luni am fost oprit o singura data si din cate am inteles politistii nu m-au putut verifica pentru ca nu le mergea statia, dar mai apoi au constatat ca conduceam cu permisul suspendat.X-(Persoana care a condus si a dat datele mele a recunoscut, am dat declaratii pe la politie dar degeaba, eu tot fara permis sunt. Am o avocata dar parca nu se misca nimic, imi zice ca nu vrea sa ii dea politista care ancheteaza cazul dosarul pentru ca inca mai cauta probe. Cam cat ar mai putea sa caute probe? Persoana care a dat datele mele a dat probe pentru verificarea semnaturii, dar pe mine nu m-au chemat. As vrea sa stiu cui ar trebuii sa ma adresez pentru a-mi rezolva si eu problema si daca as putea sa il dau in judecata pe politistul care l-a lasat sa plece din moment ce nu avea nici permis, nici actele autoturismului si mai era si in stare de ebrietate?X-(