buna seara,
multumesc foarte mult pt raspuns.Din cate am citit taxele pt legalizare sau investire inseamna 2+4 ron si timbre de 0.15 ron, de ce imi spune ca trebuie sa platesc acei 3%?
buna ziua,
pentru dezbaterea unei succesiuni prin tribunal,crezand ca este mai" ieftin" am platit taxa 3% ,avocata spunandu-ne ca vom o vom recupera cand primim sentinta.Nu au fost probleme , in sensul ca fratii mamei au semnat .Sentinta a fost definitiva dar nu si irevocabila, avocata spunand ca nu mai recuperam taxa pentru ca trebuie trecut si cuvantul IREVOCABIL.A cui este vina ca nu a fost trecut si irevocabil?Mama a primit citatie sa se prezinte pentru restituire taxa timbru,dar avocata spune ca dupa ce ridica banii ii depune din nou ca in 3 zile sa ni se elibereze sentinta definitiva si irevocabila,altfel nu este valabila.Chiar nu mai recuperam taxa insemnand 1200 ron?
MULTUMIRI ANTICIPATE!
buna ziua,
in cazul unei executari: debitor persoana fizica, creditori o persoana fizica si o banca , persoana fizica are prioritate in recuperarea debitului si a ch. de judecata daca a facut prima demersurile pentru vinderea imobilului debitorului?
multumesc anticipat