avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate Horel_ionut

Activitate Horel_ionut

Eu lucrez la o companie mare de peste 1.000 de salariati si din luna mai vreu sa imi dau demisia , dar problema este ca aicea se face un preaviz de 15 zile inainte sa imi dau demisia ( mai pe scurt trebuie sa anunt cu 15 zile mai devreme ca vreu sa plec) daca eu nu mai pot sa stau 15 zile si imi dau direct demisia fara sa imi fac preavizul ala de 15 zile mi se poate intampla ceva ?(adica sa am probleme la urmatorul loc de munca sau sa imi faca ceva pe cartea de munca etc )
Răspuns la discuția Citatie
eu stiu dar daca vecinul nu recunoaste ca a primit citatia zice pur si simplu ca nu i-am dat-o poate sa vina politia iara la mine sa-mi dea amenda sau alceva ca imi vine sa imi dau pumni in cap ca am acceptat sa ajut plus ca mi-o luat toate datele si m-o pus sa semnez (in citatie scrie ca vecinul ii invinuit in dosar nr x si citatia a venit de la biroul de investigatii criminale ) deci care ma ajuta ? pot sa patesc ceva daca el nu se prezinta la politie si da vina pe mine ca nu i-am dat citatia ?
Discuție Citatie
Azi mi-au sunat la usa 2 politisti si m-au rugat daca pot sa-mi lase o citatie pentru un vecin care nu era acasa eu ca sa fiu domn am acceptat si m-au pus sa semnez ca am primit-o si o voi da destinatarului , i-am dat la vechin citatia dar probleme este daca el nu se prezinta la politie in data care scrie in citatie eu pot patit ceva ? fiindaca el poate sa spuna ca nu a primit citatie de la mine si nu a stiut nimica