calinccs a scris:
Multumesc pentru idee doamna Elena.
Multumesc maxx_maxxx2004.
Domnul mdragomir76 face presupuneri deplasate si va asigur ca am platit un pret chiar mai mare dacat ar fi trebuit nu mai mic asa cum sugerati. In al doilea rand, iarasi afirmatii bazate pe presupuneri, chitantele la intretinere sunt pe numele meu iar unele utilitati sunt pe numele meu, credeti ca asta nu este o dovada? Daca citeati mai atetn observati ca am platit chiria prin transfer bancar, sau nici asta nu este o dovada? In plus, scriam la detalii plata: "chirie pe luna ...". Faptul ca as putea eu avea probleme... In fine, daca asa considerati...
Deci dvs. nu aveti nici o vina.
Faptul ca atunci cand virati niste bani in contul cuiva iar la explicatii scrieti "chirie"... hmmm, la explicatii puteti scrie orice... si eu daca as stii contul dumneavoastra v-as putea face o virare unde sa scriu, "contravaloare buburuze de stepa", asta inseamna ca mi-ati vandut buburuze?
Facturile utilitatilor (electrica, gaz) sunt pe numele dvs.? Sunt curios cum ati facut contract cu aceste societati de vreme ce nu sunteti proprietarul spatiului sau nu aveti vre-un contract de inchiriere...