avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate gyvaccount

Activitate gyvaccount

Buna ziua ! Doresc sa stiu daca a aparut legea sau oug prin care agentiile imobiliare etc. trebuie sa raporteze zilnic la fisc tranzactiile pe care le mijlocesc mai mari de 5000 euro si numarul ei .Multumesc !
Multumesc pentru raspuns! Mai 2 intrebari : cine da acest stimulent si cum il inregistrez in contabilitate.Multumesc!
Buna ziua! Am un caz:o mamica doreste sa se intoarca la munca mai inainte de implinirea celor 2 ani de concediu de crestere copil(CIC-ul dureaza:05.09.2010-07.06.2012).Intrebari:cat i se acorda ca compensatie ca vine la munca?,salariul i se acorda integral(ca un salariat normal) ?, ce acte se intocmesc pentru aceasta situatie? si care este nr.legii sau oug. in vigoare? Multumesc!
In nici o situatie.Vroiam sa fiu sigura.Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua ! Exista vreo lege prin care sunt obligata sa-mi evaluez apartamentul chiar daca nu doresc sa-l vand? Multumesc!
Răspuns la discuția transmitere revisal
Multumesc! dar acolo scrie despre inregistrare .Ma intereseaza transmiterea .Sau, inregistrarea e acelasi lucru cu transmiterea .
Răspuns la discuția declaratie de mentiuni 010
Suna la tel.0314039160(luat de pe site-ul anaf)
Răspuns la discuția depunere declaratii
Buna! Suna la nr.0314039160(este luat de pe site-ul anaf)
Buna ziua ! Cand se transmite revisalul in cazul unei decizii de incetare a contractului de munca?in hg 500 nu se specifica.Multumesc!
Răspuns la discuția rovinieta
Multumesc!