avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... O persoana fizica este obligata sa-si evalueze ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

O persoana fizica este obligata sa-si evalueze apartamentul?

Buna ziua ! Exista vreo lege prin care sunt obligata sa-mi evaluez apartamentul chiar daca nu doresc sa-l vand? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SEBASTIAN VITTA , Expert judiciar 23:50, 25 Ianuarie 2012
Exista dar aplicabila doar pentru persoane juridice.
Nici daca doriti sa-l vindeti nu sunteti obligata sa platiti sa-l evalueze cineva.
Daca sunteti intr-un litigiu cu cineva pt casa sau doriti vreun credit.. atunci da, casa se va evalua.
Dvs in ce situatie sunteti ?
In nici o situatie.Vroiam sa fiu sigura.Multumesc pentru raspuns!
Nu sunteti obligata sa-l evaluati. Codul fiscal obliga persoanele juridice sa-si evalueze proprietatille o data la 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil de o persoana juridica catre o persoana fizica AndreiCC AndreiCC Buna ziua, In 2010 am cumparat pe firma o casa si teren de la o persoana fizica asadar tranzactia nu a avut TVA. Acum (2018) daca doresc sa o vand catre o ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenire mar4905 mar4905 Sunt unic mostenitor al apartament in care locuiesc , sotia a deschis divort plecand cu copil (17ani)la o sora de-a ei, dupa deces tatal meu am obtinut ... (vezi toată discuția)
Donatie imobil iuliana_gradinaru iuliana_gradinaru buna ziua, spune-ti-mi va rog, daca am cumparat o casa+ teren in sept 2011 si doresc sa o vand sau sa o donez catre o alta persoana, dupa cat timp de la ... (vezi toată discuția)