Buna seara! As dori sa imi raspundeti la o intrebare daca se poate va rog: am inceput constructia unei case , aveam termen de construire 2 ani cu posibilitatea de a mai prelungi inca un an ; daca nu am ridicat constructia inca, ce se poate face? se mai poate prelungi? mentionez ca nu avem suficienti bani pt a termina de ridicat constructia, si in decembrie este tremenul cand expira si prelungirea! ne poate amenda sau ce ar trebui sa facem? multumesc frumos!
Buna ziua !As vrea sa stiu cum sau dupa ce criterii se calculeaza stagiul de cotizare pentru somaj .Eu am terminat concediul postnatal si mi-am facut actele pentru somaj pentru ca firma la care am lucrat a dat faliment .Am lucrat la o firma x in judetul iasi timp de 9 luni din luna 11. 2006.pana la 07.2007,dupa care m-am mutat cu serviciul in al judet la alta firma lucrand de la 07.2007 pana la 05.2008 acesta fiind momentul in care am intrat in concediul postnatal. Stiu ca trebuie sa am lucrate12 luni din 24 de luni pana in momentul intrarii in postnatal , mi s-a spus foarte repede fara prea multe explicatii de catre o "doamna"de la somaj ca am 11 luni si 11 zile , ceia ce mie mi se pare anormal pentru ca eu am 11 luni la ultima firma plus 9 la cealalta si nu putem sa beneficiez de indemnizatie daca nu aveam 12 luni in ultimul an fara o zi intrerupere.Multumesc !