avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Prelungirea autorizatiei de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Prelungirea autorizatiei de constructie

Buna seara! As dori sa imi raspundeti la o intrebare daca se poate va rog: am inceput constructia unei case , aveam termen de construire 2 ani cu posibilitatea de a mai prelungi inca un an ; daca nu am ridicat constructia inca, ce se poate face? se mai poate prelungi? mentionez ca nu avem suficienti bani pt a termina de ridicat constructia, si in decembrie este tremenul cand expira si prelungirea! ne poate amenda sau ce ar trebui sa facem? multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 23:57, 16 August 2012
Puteti sa obtineti alta autorizatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare locuinta camarzanliliana camarzanliliana am o problema,mi-am construit o casa ,cu autorizatie de constructie,dar nu am intabulat-o pt. ca am reusit sa o termin dupa ce mi-a expirat autorizatia,nu am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)
Pot fi amendat de doua ori pentru ca am construit fara autorizatie? adriano451 adriano451 Buna seara si Craciun Fericit in primul rand! Intrebarea mea este daca mai pot fi amendat inca o data pentru construire fara autorizatie.Am turnat o fundatie ... (vezi toată discuția)