Buna seara si Craciun Fericit in primul rand!
Intrebarea mea este daca mai pot fi amendat inca o data pentru construire fara autorizatie.Am turnat o fundatie pentru casa pe terenul meu.Cumnata soacrei mele care este procesomana si este in litigiu cu soacra mea(cu alte probleme) a vazut fundatia si mi-a facut o reclamatie in urma careia am fost amendat.Mi s-a dat deasemenea un termen de sase luni sa imi fac autorizatie,dar din cauza banilor nu o sa reusesc pana in martie cand expira termenul.Mai pot fi amendat inca o data,sau care este procedura?Mentionez ca am stagnat lucrarea.
Va multumesc anticipat!
Nu mai puteti fi sanctionat inca o data pe acest lucru ... insa daca nu obtineti autorizatia de constructie este posibil sa se dispune sistarea lucrarilor .....
Daca dupa expirarea termenului dat de 6 luni, nu ati facut "intrarea in legalitate", iar ruda "procesomana" va mai face vreo reclamatie, puteti fi amendat din nou, si ori de cate ori veti fi descoperit cu o constructie ilegala(fara autorizatie):(
Daca mai primiti o amenda o contestai in instanta sub motivul ca nu a-ti intrat in legalitate deoarece situatia finaciara este foarte scazuta ,drept pentru care nu a-ti continuat nici lucrarea,deci exista si modalitati in care va puteti apara interesele ,si daca tot se judeca soacra d-voastra puteti face referire ca intervenient in cauza danselor ca din rea credinta dansa va tulbura posesia cu diferite reclamantii si plangeri pe la diverse autoritati,etc....
Constructie ilegala
Samson A.
Am si eu o problema cu un vecin rrom care devine violent cu familia dansului cat si cu a mea si as dorii sa stiu ce pot face pentru ami apara familia doarece ... (vezi toată discuția)