avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot fi amendat de doua ori pentru ca am construit fara ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot fi amendat de doua ori pentru ca am construit fara autorizatie?

Buna seara si Craciun Fericit in primul rand!
Intrebarea mea este daca mai pot fi amendat inca o data pentru construire fara autorizatie.Am turnat o fundatie pentru casa pe terenul meu.Cumnata soacrei mele care este procesomana si este in litigiu cu soacra mea(cu alte probleme) a vazut fundatia si mi-a facut o reclamatie in urma careia am fost amendat.Mi s-a dat deasemenea un termen de sase luni sa imi fac autorizatie,dar din cauza banilor nu o sa reusesc pana in martie cand expira termenul.Mai pot fi amendat inca o data,sau care este procedura?Mentionez ca am stagnat lucrarea.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gela Gavrila , Consilier juridic 21:22, 27 Decembrie 2011
Nu mai puteti fi sanctionat inca o data pe acest lucru ... insa daca nu obtineti autorizatia de constructie este posibil sa se dispune sistarea lucrarilor .....
Daca dupa expirarea termenului dat de 6 luni, nu ati facut "intrarea in legalitate", iar ruda "procesomana" va mai face vreo reclamatie, puteti fi amendat din nou, si ori de cate ori veti fi descoperit cu o constructie ilegala(fara autorizatie):(
Ultima modificare: Duminică, 25 Decembrie 2011
doina_manuela, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Daca mai primiti o amenda o contestai in instanta sub motivul ca nu a-ti intrat in legalitate deoarece situatia finaciara este foarte scazuta ,drept pentru care nu a-ti continuat nici lucrarea,deci exista si modalitati in care va puteti apara interesele ,si daca tot se judeca soacra d-voastra puteti face referire ca intervenient in cauza danselor ca din rea credinta dansa va tulbura posesia cu diferite reclamantii si plangeri pe la diverse autoritati,etc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am investit în casa bunicilor cu acordul lor. cum îmi pot recupera banii? Valy nicolae Valy nicolae Pana de curand ne-am mutat la bunicmia si, la inceput a fost bine. Dupa moartea bunici au inceput problemele, eu cu sotia am facut inca doua camere investind ... (vezi toată discuția)
Am construit o camera de 35 m2 (garsoniera)fara autorizatie de constructie 25mihai 25mihai Buna ziua, Am construit o casa fara autorizatie de contructie si fara nimic,acum 2 ani am turnat fundatia si am tras apa si canalul in ea si acum o luna am ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala Samson A. Samson A. Am si eu o problema cu un vecin rrom care devine violent cu familia dansului cat si cu a mea si as dorii sa stiu ce pot face pentru ami apara familia doarece ... (vezi toată discuția)