avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... constructie ilegala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

constructie ilegala

Am si eu o problema cu un vecin rrom care devine violent cu familia dansului cat si cu a mea si as dorii sa stiu ce pot face pentru ami apara familia doarece politia nu a facut nimic in legatura cu toata situatia dandui doar niste amenzi pe care nu le plateste si devine si mai violent spunand ca suntem niste ,,turnatori care merita calcati pe cap'' as dorii sa stiu unde pot face o reclamatie din care se poate schimba ceva. Si inca o intrebare daca este legal sa renovezi un pod de casa si sa il transfori intr-o mansarda locuibila cu balcon si scara exterioara de acces din metal . Situatia mai sus intalnita este tot a vecinului in cauza si mam gandit ca daca tot suntem ,,turnatori'' sa fim pana la capat. Va multumesc anticipat si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 22:17, 22 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Am specificat RROM nu are asa ceva a facut totul dupa ureche si ma intereseaza sa stiu unde pot face o reclamatie. Multumesc anticipat
faceti o reclamatie scrisa la DISCIPLINA IN CONSTRUCTII,LA PRIMARIE...politia nu poate decat sa le dea amenda pentru tulburarea linistii publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansardarea podului la bloc - legal? blsqt blsqt buna ziua! numele meu e liviu si ma confrunt cu o situatie careia incerc cu ajutorul dumneavoastra si al acestui forum sa ii gasesc o solutie. am cumparat de ... (vezi toată discuția)
Buna seara,as dori sa stiu ce se poate face in urmatoarea situatie: ... alex94mr@gmail.com alex94mr@gmail.com Buna seara,as dori sa stiu ce se poate face in urmatoarea situatie: O casa are parter, un nivel si o mansarda, locuita de trei familii diferite fiecare ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate caramizi Adrianna86 Adrianna86 Buna seara! Am si eu o problema! M-am apucat sa-mi fac curatenie in casa, si prima si prima oara a trebuit sa imi schimb geamurile la bacon, aveam schelet ... (vezi toată discuția)