avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate aureliauntea

Activitate aureliauntea

Eu ma gandeam ca as putea sa contest acest proces verbal deoarece eu am o autorizatie emisa de Primaria Orasului Eforie, pentru bransament de apa si canal, dar aceasta autorizatie este pe domeniul public, unde se afla si cele doua camine si ceasul autorizat de RAJA, amenda este pentru lucrarile efectuate in curte :(

Am o cladire in litigiu , si vecinul cu care sunt in proces de iesire din indiviziune a reusit sa -mi taie apa, eu fiind in litigiu nu puteam sa primesc autorizatie sa imi trag apa, am reusit si am luat autorizatie de la primarie " bransament apa si canalizare" pe domeniul public. Acum am primit amenda ca am executat lucrari in curte adica mi-am tras apa si in curte, respectiv m-am racordat la bransamentul de pe domeniul public....Pot contesta acest proces verbal? Pe ce baza? O pot face fara avocat? Ce trebuie sa fac? Sunt mentionate toate datele conform legii, contraventia reprezinta un bransament de apa fara autorizatie de construire, eu am autorizatie dar doar pentru domeniul public. nu si pentru in curte, insa ceasul , caminele de apa si canalizare sunt pe domeniul public.
Răspuns la discuția Iesirea din diviziune
Cel care detine 1/3 din imobilul in care locuiesc este unchiul meu si vecinul meu, racordul de apa si canalizare trecea prin curtea lui si a solicitat RAJA sa imi anuleze bransamentul deoarece nu mai este de acord sa treaca tevile prin curtea lui, totul legal pana aici, Raja mi-a taia apa si canalizarea dar eu fiind in proces de iesire din indiviziune nu pot primi autorizatie de bransare la sistemul de apa si canalizare si nici Raja nu vrea sa imi fac alt contract, desi eu aveam un contract in vigoare pe care l-am respectat, ce pot face eu? stau 4 ani fara apa
Răspuns la discuția Noul cod penal
Pe 24 iulie intra in vigoare noul cod, cauta pe net legea sa vezi, au scazut pedepsele, gratierile pentru pedepse mici ar fi interesante daca s-ar face cu ocazia intrarii in vigoare
Discuție Noul cod penal
As dori sa stiu daca e adevarat ca odata cu intrarea in vigoare a noului Cod penal in Iulie 2010 vor fi decretate gratieri pentru pedepsele mici. Este adevarat.
Am cumparat de la 2 din trei mostenitori cote parte din mostenire, mostenitorii fiind bunica, respectiv tatal meu, au ramas 25% partea unchiului meu. El m-a dat in judecata pentru iesirea din diviziune. Procesul nu a inceput , nu mi-a venit nici citatia dar am primit deja 3 plangeri la politie din partea unchiului pt varii motive: am taiat via, am curatat copacii din curte de crengi.... acum vreau sa ma apuc de varuirea fatadei si mi-a spus deja ca va face plangere din nou ca nu am voie atat timp cat sunt in litigiu.
As vrea sa stiu ce e lege e aplicabila acestei probleme, ce am si ce nu am voie sa fac , ca sa nu mai am parte de situatii penibili , dar ca sa si stiu ce lege sa invoc in momentul in care imi aduce injurii si plangeri penale.