avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal contraventie racord de apa fara ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal contraventie racord de apa fara autorizatie

Am o cladire in litigiu , si vecinul cu care sunt in proces de iesire din indiviziune a reusit sa -mi taie apa, eu fiind in litigiu nu puteam sa primesc autorizatie sa imi trag apa, am reusit si am luat autorizatie de la primarie " bransament apa si canalizare" pe domeniul public. Acum am primit amenda ca am executat lucrari in curte adica mi-am tras apa si in curte, respectiv m-am racordat la bransamentul de pe domeniul public....Pot contesta acest proces verbal? Pe ce baza? O pot face fara avocat? Ce trebuie sa fac? Sunt mentionate toate datele conform legii, contraventia reprezinta un bransament de apa fara autorizatie de construire, eu am autorizatie dar doar pentru domeniul public. nu si pentru in curte, insa ceasul , caminele de apa si canalizare sunt pe domeniul public.
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2010
aureliauntea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:08, 13 Septembrie 2010
Nu prea aveti sanse daca procesul verbal este corect intocmit si nu incalca cauzele de nulitate prev.de art.16,17,34 din OG nr.2/2001
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Eu ma gandeam ca as putea sa contest acest proces verbal deoarece eu am o autorizatie emisa de Primaria Orasului Eforie, pentru bransament de apa si canal, dar aceasta autorizatie este pe domeniul public, unde se afla si cele doua camine si ceasul autorizat de RAJA, amenda este pentru lucrarile efectuate in curte :(

Se pare ca v-ati dat raspunsul singur.
Din nefericire pentru dvs,nu aveti sanse.
Imi pare rau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare apa si canal nevoie autorizatie de construire da sau nu? roman111 roman111 Va adresez o intrebare la care nu am vazut nicaieri raspuns pe forumuri. Imobilul nostru este bransat la magistrala de apa. Exista si un contract de bransament ... (vezi toată discuția)
Am construit o camera de 35 m2 (garsoniera)fara autorizatie de constructie 25mihai 25mihai Buna ziua, Am construit o casa fara autorizatie de contructie si fara nimic,acum 2 ani am turnat fundatia si am tras apa si canalul in ea si acum o luna am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! conducta de canalizare care iasa din bloc si se duce ... Rares25acasa@yahoo.com Rares25acasa@yahoo.com Buna ziua! Conducta de canalizare care iasa din bloc si se duce in canalul de deversare a apei menajere e de consum circa 10 m liniari a cui apartine si cine ... (vezi toată discuția)