Am cumparat de la 2 din trei mostenitori cote parte din mostenire, mostenitorii fiind bunica, respectiv tatal meu, au ramas 25% partea unchiului meu. El m-a dat in judecata pentru iesirea din diviziune. Procesul nu a inceput , nu mi-a venit nici citatia dar am primit deja 3 plangeri la politie din partea unchiului pt varii motive: am taiat via, am curatat copacii din curte de crengi.... acum vreau sa ma apuc de varuirea fatadei si mi-a spus deja ca va face plangere din nou ca nu am voie atat timp cat sunt in litigiu.
As vrea sa stiu ce e lege e aplicabila acestei probleme, ce am si ce nu am voie sa fac , ca sa nu mai am parte de situatii penibili , dar ca sa si stiu ce lege sa invoc in momentul in care imi aduce injurii si plangeri penale.
in caitate de proprietar, va ingrijiti de bunul dv. plingerile penale nu-si au rostul si vor fi solutinate prin neinceperea urmaririi penale. incazul in care detineti o cota procentuala din imobil este mai mare decit a unchiului atunci, instanta de judecata, s-ar putea sa va oblige la plata unei sulte catre celalalt comostenitor in schimbul cotei sale.
Cel care detine 1/3 din imobilul in care locuiesc este unchiul meu si vecinul meu, racordul de apa si canalizare trecea prin curtea lui si a solicitat RAJA sa imi anuleze bransamentul deoarece nu mai este de acord sa treaca tevile prin curtea lui, totul legal pana aici, Raja mi-a taia apa si canalizarea dar eu fiind in proces de iesire din indiviziune nu pot primi autorizatie de bransare la sistemul de apa si canalizare si nici Raja nu vrea sa imi fac alt contract, desi eu aveam un contract in vigoare pe care l-am respectat, ce pot face eu? stau 4 ani fara apa
Mama, eu și sora mai mare.
Tatăl meu a murit în urma cu 25 ani dar nu am făcut taxa de succesiune.In casa părintească a rămas mama. După ceva timp mama a găsit o persoana și a ... (vezi toată discuția)